Начин на приготвяне
Пудингът се приготвя както е описано на пакетчето. Ако сте взели пудинг без варене, се смесва съдържанието на пакетчето със студено подсладено мляко и се бърка. Ако е с варене се изсипва в горещото подсладено мляко и се бърка. Препоръчвам първия вариант.
Бисквитите се топят в студеното мляко и се нареждат в една тава. Редят се един ред бисквити - пудинг какао, ред бисквити - пудинг ванилия. после пак ред бисквити и пудинг ванилия. Последния ред е от пудинг, като количеството остава по 1/2 част от двете какаото и ванилията.
Последния слой се слага на 1/2 от двете и с нож или вилица докато не е изстинал се правят черти в едната и другата посока, за да се прелеят цветовете.
Оставя се бисквитената торта да отлежи и се консумира.
Коментари