Начин на приготвяне
Пригответе пудинга според указанието върху опаковката.
В моя случай разтворете двете пакетчета в 200 мл прясно мляко и ги изсипете в предварително подсладено врящо мляко на тънка струйка.
Оставете да поизстине, след което добавете и разбийте течната сметана с миксер за няколко минути.
Вземете форма за торта с отварящо се дъно и започнете реденето на тортата - ред крем, ред бисквити, като според мен е без особено значение с кое ще започнете, но при първи пласт крем ще ви е по-лесно да редите бисквитите.
Приберете във фризер за 1 час, след което го преместете в хладилник.
След стягането на десерта във фризера е моментът и за приготвяне на украса за торта.
Разтопете шоколад на водна баня с малко масло или прясно мляко и залейте тортата.
С остатъка от крема аз доукрасих, като вие можете да използвате сметана, бонбони или каквото друго пожелаете.
Съхранявайте в хладилник.
Бележка: Използвах форма с диаметър 22 см.