Начин на приготвяне
Загрейте фурната, сложете измитото бейби цвекло в тава с подмазнена хартия за печене и печете за около 20 минути или докато омекне. Охладете го, обелете и ги го настържете.
Намалете фурната на средна темепратура, направете леки прорези с рибата по кожата ѝ от двете страни. Напълнете корема на рибата с пилафа с лимон и касис и я сложете в подходяща намазнена тава за печене. Намажете я олио.
Печете я непокрита за около 30 минути или до готовност. Поднесете готовата риба с гарнитура от цвекло и рукола.
Пилаф с боровинки и лимон
Смесете бульона и лимоновата кора в малък съд на котлона и го кипнете. Добавете ориза и намалете температурата. Покрийте и варете 15 минути - докато течността се абсорбира от ориза. Добавете сушения касис.