Сос Маринара

ЕфросияЕфросияНовак301
06/07/2010
"Класическо предложение от Италианската кухня, което може да поднесете не само с паста, но и с печени меса или ароматни кюфтенца!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо15 510
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете вода да заври и за около минута попарете доматите. След това ги извадете сложете ги под студена течаща вода да изстинат и ги обелете.

В блендер сложете доматите, доматеното пюре, магданоза, чесъна, ригъна, солта и пипера. Разбивайте до получаване на пюре.

Задушете лука със зехтина в тиган или тенджерка за няколко минути. Добавете доматения сос заедно с бялото вино.

Варете соса в продължение на 30 минути, като разбърквате.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар