Агнешко и телешко месо с дюли

Траяна
Траяна
Новак
06/10/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо609
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете агнешкото и телешкото месо. Сложете костите да се варят в студена вода и обирайте пяната с решетъчна лъжица. Прибавете морковите и целината. Нарежете месото на порции.

Запържете го в сгорещено олио, прибавете лука и налейте бульон от костите. Оставете го да ври на слаб огън. След като месото поомекне, прибавете почистените и обелени дюли.

Подправете със сол и пипер. След омекването на продуктите сгъстете ястието с препеченото брашно, добавете сметаната и отстранете от огъня. Залейте с разтопеното масло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар