Картофени кюфтета по чепеларски

24/09/2014
Ивена
отИвенаНовак
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 809
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват цели, обелват се и още докато са топли се намачкват с вилица. Добавете ситно нарязания лук, прясното мляко, яйцата, черния пипер и солта.

Сместа се разбърква много добре и се оформят кюфтета, които се овалват в брашното и се изпържват. Сервират се топли с гарнитура по избор.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар