Картофени кюфтета по чепеларски

ИларияИлария
Новак
578
231
33
729
24/09/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 612
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват цели, обелват се и още докато са топли се намачкват с вилица. Добавете ситно нарязания лук, прясното мляко, яйцата, черния пипер и солта.

Сместа се разбърква много добре и се оформят кюфтета, които се овалват в брашното и се изпържват. Сервират се топли с гарнитура по избор.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар