Салата от миди и зелен фасул

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
225
27
220
28/08/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо359
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се нарязва на парченца и се сварява 15 минути в солена вода. Отцежда се.

Лукът се реже на ситно. Мидите се отцеждат от течността в консервата. Виното и зехтинът се смесват, поръсват се със сол.

Фасулът, мидите, лукът, а по желание и една нарязана червена чушка се смесват и се поливат със соса. Поръсват се с босилек.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар