Пиле със зелен фасул по румънски

31/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо499
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се натрива със сол и се пече на 220 градуса около час и половина, като периодично се полива със соса от печенето.

Зеленият фасул се сварява и се полива със сос от нарязан и запържен лук, смесен с червен пипер.

Пилето се сервира върху канапе от зелен фасул.

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар