ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Зеленчукова Супа»Италианска кадифена супа от тиквички

Италианска кадифена супа от тиквички

Марина НордМарина Норд
Новак
1k33027486
Италианска кадифена супа от тиквички
21/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Целината се обелва и се нарязва на кубчета. Лукът и обелените тиквички се режат на кубчета.

Чесънът се реже на ситно. Лукът и чесънът се пържат 5 минути в маслото. Добавят се тиквичките и целината и се пържат още 5 минути.

В тенджера се кипва бульонът, добавя се сол и сметана и се вари 1 минута. Зеленчуците се добавят в бульона, варят се 5 минути, пасират се и супата се сервира.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: