ezine.bg»Рецепти»Супи»Студени супи»Борш»Литовски студен борш

Литовски студен борш

Нина НордНина Норд
Джедай
5510386
Литовски студен борш1 / 2
16/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се сварява и се обелва. Нарязва се на ивици, лукът се нарязва на колелца, копърът се нарязва на ситно.

Киселото мляко се разбърква, добавя се сол и преварена охладена вода.

Добавя се цвеклото, копърът и зеленият лук и всичко се смесва и се охлажда. Добавя се нарязаното яйце и сметаната.

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: