Риба със сос от червено вино

Митко
Митко
Новак
23/12/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 080
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • риба - филета 4 бр.
  • олио - 4 с.л.
  • доматен сос - 6 с.л.
  • червено вино - 100 мл.
  • лимонов сок - 1 - 2 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • черен пипер
  • сол
  • маслини - 10 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посоляваме рибата и пържим от двете страни.

Изваждаме и в олиото прибавяме доматения сос, виното, лимоновия сок, счукания чесън, черния пипер и кипваме 5 мин.

Подреждаме пържената риба в чиния заливаме със соса и украсяваме с маслини.

Уникална риба с маслини - опитайте и вие.

Не пропускайте да се насладите и вие на риба със сос от червено вино.

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар