Ароматни пилешки сърчица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
29/11/2011
"Открихме перфектното мезе и за бира, и за вино!"
Приготвяне20 мин.
Готвене55 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 717
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешки сърца - 1 кг.
  • лук - 3 - 4 глави
  • соев сос - 3 с.л.
  • сос уорчестър - 3 с.л.
  • червено вино - 100 мл.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките сърчица се разрязват през средата към върха и добре се измиват. Подсушават се и се слагат в 4-5 с.л. олио да се запържат.

Лукът се нарязва на полумесеци и се добавя към позапържените сърчица. Задушава се под капак да омекне. Подправят се с виното и сосовете и се изсипва в йенска тенджера.

Пече се в умерена фурна около 40-50 минути.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар