Начин на приготвяне
Леко разточете тестото на мека повърхност. С помощта на шаблон изрежете сърца. Сложете ги върху намазана с маргарин тавичка.
В центъра на всяко сърце сложете по-малък шаблон. Изрежете по контура. Не махайте получената сърцевина.
Намажете сърцата с разбитото яйце и изпечете в предварително загрята фурна за 10-15 мин.
Нарежете гъбите на половинки или четвъртинки (зависи от големината им).
В тенджера разтопете маслото, прибавете счуканият чесън, гъбите и задушете на умерен огън за 5 мин.
Снемете от огъня, прибавете сметаната и подправете със сол и черен пипер.
От изпечените сърца внимателно извадете средата. Напълнете получените дупчици с гъбената смес.
Сервирайте сърцата украсени с листа салата.