Спагети с гъби и бекон

30/08/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 313
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се слага да се вари. Във водата се слага 1 с.л. сол и 2 с. л. зехтин. Спагетите се отцеждат и изсипват в купа. Беконът се нарязва на кубчета, а лукът се нарязва на ивици и се задушават в зехтина.

Когато лукът омекне, се добавят и нарязаните на резени гъби. задушават се 5 минути като се бъркат, след което се добавят доматите и грахът.

Овкусява се със сол и пипер. Задушава се около 10 мин. или докато водата от доматите и гъбите поизври.

Сервира се горещо и всяка порция се поръсва със ситно настърган магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар