Печена мерлуза с ароматни картофи

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
27/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 778
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива, почиства се и се нарязва на порции. Слага се в средата на тавата, а около нея се сипват предварително сварените картофи, нарязани на кръгчета.

Посолява се, поръсва се с риган и се залива с размитото в малко вода брашно. Отгоре се полива с разтопено масло, смесено с галетата.

Пече се в умерена фурна. Ястието се сервира поръсено с накълцан магданоз и листенца босилек.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар