Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 200 градуса.
Отрежете парчетата от фолио за печене, достатъчно големи, за да могат с тях да се увият парчетата лаврак. След това намажете всяко едно от рибните филета с олиото и поръсете обилно със сол и черен пипер.
Поръсете с нарязания лук, чесъна, доматите, каперсите, маслините и лимоновата кора. Залейте с лимоновия сок и поръсете с червения пипер.
Завийте фолиото и печете филетата лаврак във фурната за около 15-20 минути. Отстранете фолиото и сервирайте рибата, поръсена с магданоз.
Коментари
Специално си направих регистрация за да коментирам рецептата ви.
Оня ден я сготвих, стана изключително вкусно и ароматно ястие. Уникална рецепта!