Ezine.bg»Рецепти»Риба»Задушена риба»Лаврак в майонеза

Лаврак в майонеза

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
321213
Лаврак в майонеза1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6

Необходими продукти

  • лаврак - 1.5 кг филетиран по възможност
  • майонеза - 600 г
  • лук
  • моркови
  • картофена салата - 300 г
  • яйца - 6 бр. (твърдо сварени)
  • руска салата - 300 г
  • домати - 3 бр.
  • маслини - 15 бр. (черни)
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме рибата в подсолена вода заедно с нарязания лук и моркови и оставяме да изстине във водата, след което поставяме в чиния и заливаме с майонезата.

За подложка използваме картофената салата.

Гарнираме с варените яйца, напълнени с руска салата, резенчета домати, маслини, както и ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: