Риба по селски с арпаджик

23/08/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо215
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаните на кубчета моркови, заедно със ситно нарязаните лук и целина се запържват до зачервяване. Добавят се нарязаните на филийки гъби и домати, както и обеленият арпаджик.

Задушаването продължава, докато доматите се сгъстят. Прибавят се червеният и черният пипер, солта и нарязаният на ситно магданоз.

Залива се с вода и съдът се похлупва. Оставя се да поври малко и след това се прехвърля в тава. Отгоре се нарежда нарязаната на парчета риба и се запича в умерена фурна около 15 минути. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар