Филе от сърна

20/07/2009
Калин
отКалинНовак
"Дивечово месо, приготвено с много внимание от истински майстори, ето и рецетата "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 040
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостяваме месото и го нарязваме на малки бифтеци, начукваме, посоляваме, поръсваме черен пипер и натриваме с подправки.

Изпържваме месото от двете страни в олио и масло и оставяме на топло място. В останалата мазнина прибавяме малко бульон, портокалов сок, мадейра и варим няколко минути.

Прибавяме картофеното брашно, размито с виното, възваряваме и в последния момент прибавяме портокаловия ликьор и парченце прясно масло.

Подреждаме месото в продълговато блюдо.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
07.05.2016 07:57
Срещнах вече 10тина рецепти със сърнешко, а не мога да си обясня от къде го вземате?>
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв