Марината за овче месо

MarianaMarianaДжедай7720
21/04/2014
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 347
  • Преглеждания за месеца156
  • Преглеждания за седмицата63
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресовайте почистения чесън и нарежете на ситно пресния лук. Овчето месо се нарязва на едри парчета и се добавя. Продуктите се разбъркват добре и се овкусяват с подправките.

Заливат се със зехтина и айряна и се оставят да престоят поне една нощ, а най-добре 24 часа в хладилник. Преди термична обработка оставете месото за няколко минути, докато се отцеди от излишната марината.

Тези продукти са достатъчни за мариноването на 500-700 г овче месо.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар