Начин на приготвяне
За гремолатата: Настъргват се лимоновата и портокаловата кора на едро ренде. Прибавя се пармезанът, магданозът и пасираният чесън, разбърква се добре и се оставя встрани.
За масления сос: Брашното се запържва в разтопеното краве масло до златист цвят. Долива се прясното мляко на тънка струя. Разбърква се непрекъснато, докато се получи гъста консистенция. Прибавят се трите вида сирене и се разбърква.
Осолява се и се поръсва с черен пипер. Готовият вече сос се оставя встрани. Пастата се вари според указанията на опаковката. Отделя се 1 ч.ч.от течността, където е вряла пастата, а фусилите се отцеждат.
Пастата се залива със соса, но ако е прекалено гъст се долива от заделената чаша вода. Овкусява се със сол и черен пипер и внимателно се разбърква. След като се разпредели в чинии се поръсва всяка порция с цитрусовата гремолата.