Ezine.bg»Рецепти»Паста»Фусили с риба тон и маслен боб

Фусили с риба тон и маслен боб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Фусили с риба тон и маслен боб1 / 2
09/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • фусили - 350 г
  • магданоз - 2 с.л.
  • За соса
  • лук - 1 глава
  • чесън - 2 скилидки
  • бульон - 290 г пилешки
  • домати - 400 г от консерва
  • боб - 400 г маслен от консерва
  • риба тон - 230 г от консерва
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете нарязания лук, чесъна и бульона в дълбок тиган, сложете капак и оставете бульона да заври.

След 5-10 минути махнете капака и на много слаб котлон сосът трябва да продължава да ври за 20-25 минути. Прибавете доматите, боба и рибата тон и задушавайте за 5 минути.

Овкусете със сол и черен пипер. Междувременно сварете пастата, отцедете и смесете със соса. Поднесете веднага.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: