Предястие от мерлуза

21/03/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо729
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото рибно филе се нарязва на порции, поръсва се със сол, напръсква се с оцет и се оставя за 15 минути. Изпържва се в сгорещеното олио.

Отцедената от мазнината риба се поставя в плитка чиния, поръсва се с настърганите на ренде яйца и дребно нарязаните кисели краставички.

Залива се с майонеза, разбъркана с кисело мляко. Отгоре се поръсва със счукан черен пипер, украсява се с клончета магданоз и лимонови резенчета.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар