Китайска пилешка супа с вино

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
04/03/2014
Приготвяне40 мин.
Готвене35 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо507
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и се залива със соевия сос и виното. Поръсва се с черен пипер, нарязан зелен лук и се оставя да се маринова за половин час.

Гъбите се нарязват на ивички. Фидето се залива с гореща вода и се похлупва за 5 минути.

Бульонът се кипва и в него се слагат месото, гъбите и отцеденото фиде. Супата се вари 10 минути и се сервира.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар