ezine.bg»Рецепти»Предястия»Панирани Сиренца»Панирани топени сиренца на фурна за бяло вино

Панирани топени сиренца на фурна за бяло вино

Диана АндроваДиана Андрова
Чирак
239332622
Панирани топени сиренца на фурна за бяло вино
Снимка: Диана Андрова
1 / 2
11/09/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Всяко триъгълниче сервираме върху резенче портокал и със лъжичка сладко от боровинки. А бялото вино е ясно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата. В отделна купичка слагаме брашното и в отделна корнфлейкса.

Взимаме едно триъгълниче топено сирене и го овалваме в брашното, после в яйцето и накрая го овалваме в корнфлейкса.

По същия начин процедираме и с другите триъгълничета. Подреждаме ги в подходящ съд на един ред (чиния или тавичка) и ги прибираме за 15-20 минути във фризера.

Изваждаме ги и ги потапяме в останалото яйце и след това в корнфлейкса.

Отново ги прибираме във фризера за 5 минути. След като ги извадим, печем в силно загрята фурна на 220 °C за около 5-10 минути или докато станал леко златисти.

Ако държите панираните сиренца повече, ще се разтече сиренето.

Всяко триъгълниче от панираните топени сиренца на фурна за бяло вино сервирам върху резенче портокал и със лъжичка сладко от боровинки.подобни рецепти

подобни рецепти

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: