Начин на приготвяне
В купа разбиваме яйцата. В отделна купичка слагаме брашното и в отделна корнфлейкса.
Взимаме едно триъгълниче топено сирене и го овалваме в брашното, после в яйцето и накрая го овалваме в корнфлейкса.
По същия начин процедираме и с другите триъгълничета. Подреждаме ги в подходящ съд на един ред (чиния или тавичка) и ги прибираме за 15-20 минути във фризера.
Изваждаме ги и ги потапяме в останалото яйце и след това в корнфлейкса.
Отново ги прибираме във фризера за 5 минути. След като ги извадим, печем в силно загрята фурна на 220 °C за около 5-10 минути или докато станал леко златисти.
Ако държите панираните сиренца повече, ще се разтече сиренето.
Всяко триъгълниче от панираните топени сиренца на фурна за бяло вино сервирам върху резенче портокал и със лъжичка сладко от боровинки.