Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Панирани Сиренца»Панирани топени сиренца със сусам

Панирани топени сиренца със сусам

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k636
Панирани топени сиренца със сусам1 / 2
18/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • топено сирене - 1 опаковка, триъгълни
  • сусам - 3 с.л.
  • брашно - 2 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • галета - за овалване
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвените Топени сиренца се изваждат от страничните опаковки.

Яйцето се разбива, галетата и сусамът се смесват. Всяко парче сирене се овалва първо в брашното, после в яйцето и накрая – в сместа от галета и сусам.

Посоляват се на вкус и се пържат в силно сгорещено олио до златисто. Поднасят се с боровинково сладко.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: