Птичи гнезда с бутер тесто

12/01/2013
Соня
отСоняНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции10 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 313
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се плънка от сиренето, яйцето, домата и червената чушка.

Пъдпъдъчите яйца се обелват.

Бутертестото се нарязва на квадрати и внимателно се притиска към страните и дъното на всяко тимбалче. Всяко тимбалче се пълни с плънка, а стърчащите краища на тестото се намазват с жълтък.

Пекат се в предварително загрята на 220 С фурна до зачервяване.

След като се изпекат, се добавят пъдпъдъчи яйца и се аранжира с маруля и магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар