Птичи гнезда с бутер тесто

СоняСоняНовак
12/01/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции10 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 377
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се плънка от сиренето, яйцето, домата и червената чушка.

Пъдпъдъчите яйца се обелват.

Бутертестото се нарязва на квадрати и внимателно се притиска към страните и дъното на всяко тимбалче. Всяко тимбалче се пълни с плънка, а стърчащите краища на тестото се намазват с жълтък.

Пекат се в предварително загрята на 220 С фурна до зачервяване.

След като се изпекат, се добавят пъдпъдъчи яйца и се аранжира с маруля и магданоз.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар