Начин на приготвяне
Започваме с надребняването на лука и морковите, които трябва да сложим да се варят.
Доматите почистваме от люспите и ги режем. Загряваме мазнина в дълбок съд и ги слагаме да се пържат. Прибавяме към тях скълцания чесън.
Готвим така, докато течността се изпари, след отстраняваме доматите от котлона.
В съд слагаме малко от доматите, лука, морковите, след което ги пасираме.
Връщаме тази смес при останалата част от доматите. Прибавяме и надребнените чушки.
Поръсваме със сол и магданоз. Сосът ни е готов.
Отделно режем месото на пържолки и го подправяме със сол и черен пипер.
Изпичаме го на грил тиган.
Поднасяме Печено свинско с червен сос - става неустоимо.