Пъстърва с гъби на фурна

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
21/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 197
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате целите риби и ги овкусявате със сол, черен пипер и индийско орехче.

След това ги нареждате намазнена тава и прибавяте нарязаните на филийки лук и гъби. Отгоре покривате с резени лимон.

Заливате със зехтин и вино и печете в умерена фурна около 30 минути. По желание може да сервирате ястието със задушени на пара картофи.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар