Зеленчуков бульон с яйца

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак6301
14/06/2014
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо312
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 5 бр.
  • сол - на вкус
  • индийско орехче - 1/4 ч.л.
  • пармезан - 8 с.л.+ за сервиране
  • бульон - 1.5 зеленчуков, горещ
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с малко сол и индийско орехче. Добавя се пармезанът и се бърка до получаването на гладка смес.

Яйчената смес се изсипва при бульона. Бърка се около 4-5 мин. на умерена температура, докато се пресекат белтъците.

Сервира се с пармезан.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар