Ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Бульони»Зеленчуков бульон за рибени, мидени и рачени супи

Зеленчуков бульон за рибени, мидени и рачени супи

Зеленчуков бульон за рибени, мидени и рачени супи1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1

Необходими продукти

  • лук - 2 големи глави, кромид
  • карамфил - 6 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • моркови - 1 бр.
  • черен пипер - 12 зърна
  • копър - 2 стръка, пресен или сух
  • сол - 2 с.л. морска
  • магданоз - 8 стръка
  • оцет
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд с вода и оцет в съотношение 3:1 добавете главите лук, набодени с по 3 карамфилчета, скилидките чесън, моркова, зърната черен пипер, копъра, солта, магданоза и рибата, мидите или раците и варете 10-ина мин.

В прецедения рибен бульон върнете морските дарове и продължете да готвите супата според рецептата, която сте избрали.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: