ezine.bg»Рецепти»Основни Ястия»Манджи»Свинско с грах, картофи и моркови

Свинско с грах, картофи и моркови

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9013k7k2k6
Свинско с грах, картофи и моркови
Снимка: Стоянка Русенова
08/06/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо нарязваме на хапки. Обелваме картофите и ги нарязваме.

Почистваме морковите и тях нарязваме на колелца.

В тенджерка загряваме олиото, сипваме нарязания лук и месото.

Запържваме до побеляване.

Към тях добавяме картофите, като разбъркваме и овкусяваме със солта и черния пипер.

Доматеното пюре го прибавяме заедно с червения пипер.

Сипваме топла вода да покрие продуктите и добавяме граха и морковите.

Оставяме да се вари на умерен огън да готовност на месото.

Поръсваме манджата с магданоз и оставяме още малко да покъкри.

Ако ни се види рядко ястието, си го сгъстяваме с кашичка от 1 с.л. брашно, размито с малко вода.

Свинското с грах, картофи и моркови е много вкусно!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: