Чеснови питки с копър

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
283
27
241
12/02/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 812
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се пресява. Прави се кладенче в средата и в него се сипват солта, олиото, маята, пасираният чесън и накълцаният магданоз.

Омесва се меко тесто и се оставя да втаса. Когато е готово, се премесва върху посипана с брашно повърхност и се разделя на 5 топки.

Разточват се и се запичат в предварително загрята умерена фурна.

Професионален нож за хляб
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален нож за хляб
24.60 лв.
Виж ››

Когато се храните, ще ви е по-сладко с перфектно нарязани филийки хляб, а такива ще имате с професионалния нож за хляб. Той е подходящ за рязане на тестени изделия и продукти с хлъзгава повърхност като цитруси, домати, чушки и други. Професионалният нож за хляб е пръв помощник в кухнята!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар