Питка с мащерка и сирене чедър

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
228
27
220
29/01/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо348
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се пресява и се добавят маята и солта. Отделно се смесват водата с меда и зехтина. Тази смес се добавя постепенно към брашното и се замесва гладко тесто, което се оставя да втаса.

Тестото се премесва върху поръсена с брашно повърхност и се премества в намазана с мазнина тава, така че да запълни изцяло дъното.

Намазва се с омекналото масло и се поръсва с настърганото сирене чедър. Поръсва се с мащерка. Втасва отново и се запича в предварителна загрята умерена фурна.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар