Пържен сом с доматен сос

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
06/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 808
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се нарязва на порции и се посолява. След това се овалва в брашното и се изпържва до златисто. Рибата се нарежда в голяма чиния.

В останалото от пърженето олио се запържва ситно нарязания чесън. Доматите се нарязват на филийки и също се запържват. Подправя се със сол и черен пипер и се залива рибата.

Ястието се аранжира, като се поръсва със ситно нарязан магданоз, след това се сервира.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар