Пресни гъби с агнешки черен дроб

22/01/2014
Ivanka
отIvankaНовак83
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо844
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • гъби - 200 г (пресни)
  • агнешки черен дроб - 200 г
  • лук - 2 глави
  • масло - 60 г
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и сваряваме черния дроб в леко посолена вода. Нарязваме лука на полумесеци.

Измиваме, нарязваме на ситно и задушаваме гъбите в маслото до полуомекване. Прибавяме към тях нарязаният на хапки черен дроб и лук.

Задушаваме предястието на слаб огън, докато остане на мазнина. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар