Пресни гъби с агнешки черен дроб

IvankaIvanka
Новак
83
28
42
22/01/2014
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 037
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • гъби - 200 г (пресни)
  • агнешки черен дроб - 200 г
  • лук - 2 глави
  • масло - 60 г
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и сваряваме черния дроб в леко посолена вода. Нарязваме лука на полумесеци.

Измиваме, нарязваме на ситно и задушаваме гъбите в маслото до полуомекване. Прибавяме към тях нарязаният на хапки черен дроб и лук.

Задушаваме предястието на слаб огън, докато остане на мазнина.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар