Рибена супа с прясно мляко

01/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 246
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се кипва за 3 минути с дафиновия лист, бахара, черния пипер и солта. Добавя се почистената риба, нарязана на едри парчета.

Маслото се разбива на пяна и се смесва с брашното и доматеното пюре. Сместа се разрежда с бульона и се излива в останалата супа. Вари се 20 минути.

Когато супата е готова, се добавя прясното мляко и се поръсва с нарязания магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар