Домашни карначета по Килифаревски

IvankaIvanka
Новак
83
18/01/2014
Приготвяне50 мин.
Готвене20 мин.
Общо70 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 191
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • овнешко месо - 1 кг
  • свински обрезки - 500 г
  • овнешки черва - 5 м (тънки)
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • чубрица - 1/2 ч.л. (сушена, смляна)
  • вода - 300 мл
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостяваме свинските обрезки и смиламе овнешкото и свинското.

Омесваме кайма, като прибавяме чубрицата, черния пипер, сол и водата. Оставяме да престои няколко часа на хладно.

Измиваме добре овнешките черва и ги напълваме със сместа. Печем получените карначета на скара и ги поднасяме топли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар