Курбан чорба с овчи джолан

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
10/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 355
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото и джоланът се посоляват и се сваряват. Пяната, която се образува при варенето, се маха.

Когато месото е почти готово, се добавят зеленчуците, които не са нарязани. Варят се до омекване.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар