Щука на тиган

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Новак
1384074k
Щука на тиган
Снимка: Ваня Георгиева
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Вечерно мезе или основно хапваме от щука на тиган"

Необходими продукти

  • щука - 2 бр. (всяка риба по 1 кг)
  • олио
  • сол
  • брашно
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете щуката. Кожата на тази риба е много твърда, така че може да полеете щуката с вряла вода - така ще се изчисти по-лесно.

Нарежете рибата на шайби, посолете и оставете за кратко.

Потопете всяко парче риба в брашно, изтупайте.

Загрейте олио и изпържете рибата до готовност.

Щуката на тиган е много вкусна.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: