Начин на приготвяне
Измийте и сложете пуешките бутчета в тенджера под налягане. Сложете 2-3 скилидки чесън, нарязания лук, 1 картофи и 1 морков, нарязани, зехтин, черен пипер, сол и връзката магданоз. Сипете вода да ги покрие.
Варете 40 мин. Прехвърлете бутчетата в огнеупорна тава с капак. Намажете ги с горчица, поръсете с черен пипер, мащерка и червен пипер. Наредете другите скилидки чесън и моркова, добавете при бутчетата.
Прецедете бульона от варенето и сипете в съда един пръст от него. Сипете бяло вино. Разпределете парчета масло върху месото.
Печете бутчетата 20 мин. на 200 градуса. Махнете капак и допечете.
Пуешките бутчета със зеленчуци сервирайте със сварен ориз.