Начин на приготвяне
Месото се нарязва на едри парчета. Свинското сърце и дробът ги нарязвам на парчета също, след това ги изкисвам.
В дълбок тиган сгорещяваме малко олио и задушаваме за няколко минути първо дроба.
След като е потъмнял, добавяме и сърцето и задушаваме още няколко минути. След това изхвърляме течността, която са пуснали дробът и сърцето, и ги измиваме с топла вода.
Забърсваме и тигана и добавяме останалото олио и свинската мас.
След като се сгорещи, добавяме дроб, сърцето и месото. Задушаваме за 5-6 минути, като разбъркваме от време навреме.
Добавяме след това бялото вино и оставяме да се задуши.
След като поомекнат свинското сърце, дробът и свинският бут, прибавяме нарязания лук и добавяне унисос в тигана.
Оставяме да се досготви като разбъркваме и добавяме зеления лук, след като поомекне другият лук.
След като всичко в нашия тиган се е сготвило, овкусяваме селския кебап със сол, черен пипер, къри и чубрица.
Сервираме свински пържен микс, докато ястието е топло с подходящо питие.
Да ви е сладко!