Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Свински пържен микс

ГеновеваГеновева
Копирайтър
2521k1k3533
Свински пържен микс
Снимка: Геновева
1 / 6
17/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Ценителите на месцето ще останат доволни от този свински пържен микс"

Необходими Продукти

  • свинско бут - 300 г
  • свински дроб - 500 г
  • свинско сърце - 500 г
  • лук - 4 глави
  • зелен лук - 2 стръка
  • олио - 50 мл
  • свинска мас - 4 с.л.
  • бяло вино - 50 мл
  • черен пипер
  • сол
  • унисос
  • чубрица
  • къри
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едри парчета. Свинското сърце и дробът ги нарязвам на парчета също, след това ги изкисвам.

В дълбок тиган сгорещяваме малко олио и задушаваме за няколко минути първо дроба.

След като е потъмнял, добавяме и сърцето и задушаваме още няколко минути. След това изхвърляме течността, която са пуснали дробът и сърцето, и ги измиваме с топла вода.

Забърсваме и тигана и добавяме останалото олио и свинската мас.

След като се сгорещи, добавяме дроб, сърцето и месото. Задушаваме за 5-6 минути, като разбъркваме от време навреме.

Добавяме след това бялото вино и оставяме да се задуши.

След като поомекнат свинското сърце, дробът и свинският бут, прибавяме нарязания лук и добавяне унисос в тигана.

Оставяме да се досготви като разбъркваме и добавяме зеления лук, след като поомекне другият лук.

След като всичко в нашия тиган се е сготвило, овкусяваме селския кебап със сол, черен пипер, къри и чубрица.

Сервираме свински пържен микс, докато ястието е топло с подходящо питие.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: