Коледарски топки

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
321152216
Коледарски топки
25/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцвате дроба на дребно и към него прибавяте нарязаното месо, ситно нарязания лук и подправките. Посолявате сместа, разбърквате я добре и оформяте от нея топки по около 200 г, които слагате в булото.

Така приготвено месото разполагате в тава, намазана с масло и печете в умерена фурна, като покривате тавата с хартия, за да не прегорят коледните топки.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: