Ezine.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Глазури»Шоколадов ганаш с прясно мляко

Шоколадов ганаш с прясно мляко

Шоколадов ганаш с прясно мляко
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
2 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
7 мин.
Порции
1
"Тортата ви ще стане разкошна, когато я залеете с този шоколадов ганаш - тогава ще бъде изцяло завършена"

Необходими продукти

  • черен шоколад - 150 г
  • прясно мляко - 50 мл
  • краве масло - 2 с.л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В касерола сложете млякото на котлона. Начупете шоколада и изчакайте да се разтопи.

Добавете кравето масло и разбъркайте до пълното разтваряне на глазурата.

Изключете и махнете от котлона ганаша с прясно мляко.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: