Начин на приготвяне
Бобът се измива и накисва за около 12 часа.
След това водата се сменя и се поставя на котлона.
Щом водата заври, тенджерата се дръпва от котлона и се оставя така да престои за 1 час.
След това бобът се отцежда и се прехвърля в тенджерата за бавно готвене.
Заедно с него се слагат нарязаните на дребно глави лук, чушка, моркови на колелца и целите скилидки чесън.
Налива се малко олио, добавят се червен пипер и пожелание една цяла люта чушка.
Налива се вода и уредът се включва на втора степен за 4 часа.
На третия час се добавят настърган или нарязан на ситно един домат, сол и останалите подправки - джоджен (щедро), мащерка, листа целина и чубрица на вкус.
Прибавя се и свинското рагу. От него бобената чорба придобива невероятен вкус.
Опитайте тази уникална шарен боб чорба с пушено свинско рагу в Crok-Pot!