Начин на приготвяне
Разрязваме на пеперуда пилешкото филе (при необходимост го начукваме с чукче в найлон, за да стане по-тънко) и го накисваме в марината от бяло вино, зехтин, черен, червен пипер и сол за около час.
Измиваме и нарязваме спанака и праз лука, като ги задушаваме на котлон в тиган заедно с малко джоджен, зехтин и сол.
Навиваме руло от пилешкото филе, като го пълним с резен пуешко филе, резен чедър и слагаме на ивица от сместа от задушения спанак с праз лука.
Подвиваме краищата на филето навътре и завиваме руло..
Увиваме руладините със спанак в конец, за да не се разпадне при печенето.
Печем готовото руло на грил тиган в олио до готовност.
Поднасяме пълнено пилешко филе на грил с пюре от картофи и зеленчуци по избор.
Да Ви е сладко!