Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Крехко свинско на грил

Крехко свинско на грил

Крехко свинско на грил
Снимка: Илияна Димова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Чудесно допълнение към това свинско на грил е една богата сезонна салата"

Необходими продукти

  • свинско месо - 800 г
  • горчица - 1 ч.л.
  • соев сос - 6 с.л.
  • зехтин - 4 с.л.
  • унисос - 2 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • мед - 2 с.л.
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото, подсушете го и го нарежете на парчета.

Начукайте ги леко с дървено чукче и ги прехвърлете в тава.

Овкусете ги с черен пипер и с предварително пасиран чесън.

Смесете продуктите за маринатата и намажете месото добре с нея.

Сложете крехкото свинско в хладилник за около 60 минути.

Изпечете го от двете страни на загрята скара и го поднесете с гарнитура по избор.

Крехкото свинско на грил е наистина много вкусно.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: