Наденички от риба

ИларияИлария
Новак
578
181
33
720
20/04/2020
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо558
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибните филета се нарязват на едро. Добавя се едро нарязаната сланина и продуктите се смилат в машинка за месо, може да използвате и блендер.

Рибената кайма се подправя с чубрица, черен пипер, пресован чесън, сол. С получената смес се пълнят предварително приготвените черва.

Рибните наденички се оставят да престоят 24 часа в хладилник, след което може да се изпекат върху силно сгорещена скара.

Поднасяме наденички от риба, гарнирани с резени лимони и поръсени със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар