Ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Ловджийски кебап във фолио

Ловджийски кебап във фолио

IlariaIlaria
Новак
597576322k
Ловджийски кебап във фолио1 / 2
03/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Този кепаб е толкова вкусен, че с удоволствие бихме похапвали от него сутрин, обед и задължително вечер"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр. от бут
  • сланина - 100 г осолена
  • лук - 1 глава
  • манатарки - 6 мариновани
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ивици сланината и я подредете в правоъгълно парче фолио. Трябва да се получи нещо като подложка за месото.

Върху сланината сложете част от нарязаните на дребно гъби и лук.

Отгоре сложете месото, пак гъбите и лука. Завършете със сланина. Завийте фолиото и печете кебапа около 30-40 минути.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Динко Желязков
Динко Желязков
Пишете на колко градуса, все пак е завито с фолио и няма как да се види дали е готово
20.06.2019 11:26