Ловджийски кебап във фолио

IlariaIlaria
Новак
578
273
33
772
03/01/2014
"Този кепаб е толкова вкусен, че с удоволствие бихме похапвали от него сутрин, обед и задължително вечер "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо32 708
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кебап

Начин на приготвяне

Нарежете на ивици сланината и я подредете в правоъгълно парче фолио. Трябва да се получи нещо като подложка за месото.

Върху сланината сложете част от нарязаните на дребно гъби и лук.

Отгоре сложете месото, пак гъбите и лука. Завършете със сланина. Завийте фолиото и печете кебапа около 30-40 минути.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Динко Желязков
Пишете на колко градуса, все пак е завито с фолио и няма как да се види дали е готово
0
0