Ловджийски кебап във фолио

03/01/2014
Мартин
отМартинНовак
"Този кепаб е толкова вкусен, че с удоволствие бихме похапвали от него сутрин, обед и задължително вечер "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28 006
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ивици сланината и я подредете в правоъгълно парче фолио. Трябва да се получи нещо като подложка за месото.

Върху сланината сложете част от нарязаните на дребно гъби и лук.

Отгоре сложете месото, пак гъбите и лука. Завършете със сланина. Завийте фолиото и печете около 30-40 минути. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Динко Желязков
Пишете на колко градуса, все пак е завито с фолио и няма как да се види дали е готово
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв